Camperstalling

Camperstalling

Sinds december 2019 hebben wij aan de Kraanvogelweg 2 een nieuwe camperstalling gerealiseerd. Uw camper kan het gehele jaar binnen worden gestald en dat al vanaf € 55,= per strekkende meter. Aangezien iedereen zijn camper verschillend gebruikt hebben wij meerdere mogelijkheden voor stalling van uw camper. U kunt zelf kiezen welke optie het beste bij u past. Ook hebben wij meerdere plaatsen in de stalling beschikbaar  waar ook stroomaansluitingen aanwezig zijn zodat we uw camper tegen een kleine meerprijs desgewenst aan de 230v kunnen zetten voor het behoud van uw accu’s.

Jaarstalling Camper

Wanneer u kiest voor de optie Jaarstalling staat uw camper het hele jaar door bij ons binnen opgeslagen. U kunt uw camper in de periode april t/m september onbeperkt ophalen of terug brengen, mits u dit van te voren telefonisch, per e-mail of via de website aan ons laat weten. De kosten voor deze stalling bedragen € 70,= per strekkende meter per jaar voor campers met een maximale hoogte van 325 centimeter. Campers met een hoogte > 325 centimeter betalen een toeslag van € 12,50 per strekkende meter.
Optioneel kunt u kiezen voor een stroomaansluiting. De kosten hiervoor bedragen € 60,= per jaar.

Winterstalling Camper

U bent gedurende het zomerseizoen veel met uw camper op pad en kunt hem tussentijds wel even bij huis kwijt. U wilt uw camper alleen tijdens de koude wintermaanden bij ons stallen. Dan is winterstalling voor de camper voor u de perfecte oplossing. Uw camper mag dan van 1 oktober tot 1 april bij ons binnen in de stalling staan. Het is bij winterstalling niet mogelijk uw camper tussentijds op te halen. Het tarief is gebaseerd op 1x brengen in het naseizoen en weer ophalen in het voorseizoen. Wilt u uw camper tussentijds toch nog een keer gebruiken? Dan zal dit in overleg moeten worden afgesproken. Winterstalling voor uw camper kost € 55,= per strekkende meter per periode, voor campers met een maximale hoogte van 325 centimeter. Campers met een hoogte > 325 centimeter betalen een toeslag van € 12,50 per strekkende meter. Optioneel is het tijdens de winterstalling mogelijk uw camper aan de stroom te plaatsen. De kosten voor een stroomaansluiting tijdens de wintermaanden zijn € 40,=.

Zomerstalling Camper

Tijdens de koude wintermaanden gebruikt u uw camper voor een fantastische rondreis in het zonnige zuiden. Pas als de temperaturen hier in Nederland weer beginnen te stijgen keert u terug naar huis en u zoekt dus een adres voor uw camper tijdens de zomermaanden. Geen probleem! U kunt uw camper bij ons in de zomerstalling plaatsen. Het tarief is gelijk aan de winterstalling: € 55,= per strekkende meter per periode, voor campers met een maximale hoogte van 325 centimeter. Campers met een hoogte > 325 centimeter betalen een toeslag van € 12,50 per strekkende meter. Uw camper staat dan bij ons binnen in de stallingloods en dit tarief geldt van 1 april tot 1 oktober. Bij de prijs is inbegrepen 1x brengen en 1x ophalen. Wilt u uw camper tussentijds nog eens gebruiken voor bijvoorbeeld een zomervakantie? Dan zal dit in overleg moeten worden afgesproken. Ook bij zomerstalling is een stroomaansluiting mogelijk. De kosten hiervan zijn € 40,=.

Camperstalling per maand

U bent veel met uw camper weg en wilt daarom geen stalling voor een jaar betalen. Maar als u even thuis bent wilt u de camper wel kwijt want u kunt of wilt hem niet te lang voor de deur hebben. In dat geval kunt u bij ons ook kiezen voor camperstalling per maand. Een flexibele oplossing! Voor camperstalling per maand rekenen wij € 12,50 per strekkende meter per maand, voor campers met een maximale hoogte van 325 centimeter. Dit tarief is inclusief onbeperkt halen en terugbrengen, mits u de camper minimaal 24 uur van te voren reserveert. Het tarief wordt per hele maand bepaald, stalt u dus zes weken, betaalt u voor 2 maanden. Wilt u uw camper ook tijdens deze korte stallingperiode aan de stroomvoorziening hebben staan? Dat kan! De kosten hiervan zijn € 10,= per maand.

Stallingsregels

  • Uw object wordt uitsluitend voor u klaargezet wanneer u dit minimaal 24 uur van te voren heeft aangegeven via een e-mail naar info@nucamperstalling.nl, telefonisch of via de website.
  • U kunt u object gedurende onze openingstijden altijd terugbrengen, mits dit minimaal één dag van te voren is aangegeven via een e-mail naar info@nucamperstalling.nl, telefonisch of via de website.
  • Gasflessen mogen niet in de camper, (vouw)caravan of boot blijven.
  • Het stallinggeld dient vooraf of contant via pin te worden voldaan.
  • Beëindiging van de stalling dient schriftelijk te worden gemeld.
  • Er vindt geen restitutie van stallinggelden plaats.
  • U stalt voor eigen risico.
  • Is uw object voor de winterperiode opgeborgen dan is het niet mogelijk daarbij te komen of deze uit de stalling te halen voor de afgesproken datum.
  • Voor de wintersporters, graag melden bij het stallen van uw camper of caravan.
  • Wilt u bij het doorgeven van de opdracht om uw object klaar te zetten uw kenteken,datum ophalen, naam, telefoonnummer en type object doorgeveven?

Onze prijzen

In onderstaand tabel vind u onze scherpe prijzen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via de WhatsApp knop of via het formulier aan de rechterkant van deze pagina.

Omschrijving

Prijs

Jaarstalling camper met maximale hoogte van 325 cm per strekkende meter

€70,= per jaar

Zomerstalling camper met maximale hoogte van 325 cm per strekkende meter

€55,= per zomer

Winterstalling camper met maximale hoogte van 325 cm per strekkende meter

€55,= per winter

– Meerprijs campers met een hoogte van meer dan 325cm per zomer/winter/jaar

+ €12,50

Stroomaansluiting hele jaar

€60,= per jaar

Stroomaansluiting winter/zomer

€40,= per winter-/zomerperiode

Stalling camper PLUS
Bij ophalen camper blijft personenauto achter in stallingsvak camper

€100,= per jaar

Reserveer uw plek!

Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen contact met u op.

Verstuur