Camperstalling

Caravanstalling

Sinds december 2019 hebben wij aan de Kraanvogelweg 2 een nieuwe caravanstalling gerealiseerd. Uw caravan kan het gehele jaar binnen worden gestald en dat al vanaf € 47,50 per strekkende meter. Aangezien iedereen zijn caravan verschillend gebruikt hebben wij meerdere mogelijkheden voor stalling van uw caravan. U kunt zelf kiezen welke optie het beste bij u past.

Voor het stallen van uw caravan heeft u bij ons de volgende mogelijkheden:

Jaarstalling Caravan

Uw caravan staat gedurende het gehele jaar binnen opgeslagen in de stalling. U kunt uw caravan in de periode april t/m september onbeperkt ophalen of terug brengen, mits u dit 24 uur van te voren telefonisch, per e-mail of via de website aan ons laat weten. De kosten voor deze stalling bedragen €55,= per strekkende meter per jaar, ongeacht de breedte van de caravan.

Neem direct contact op via ons contactformulier

Winterstalling Caravan

U wilt uw caravan alleen in de wintermaanden stallen omdat u uw caravan in de zomer thuis kan stallen of omdat u een seizoenplaats heeft op een camping. Dan is winterstalling voor u de perfecte oplossing. Uw caravan mag dan van 1 oktober tot 1 april bij ons binnen in de stalling staan. Bij winterstalling is het niet mogelijk uw caravan tussentijds op te halen, bij de prijs is inbegrepen 1x brengen en 1x weer ophalen. Wilt u uw caravan toch tussentijds vaker halen? Dan zal dit in overleg moeten worden afgesproken. De kosten van winterstalling zijn €47,50 per strekkende meter per periode, ongeacht de breedte van de caravan.

Neem direct contact op via ons contactformulier

Zomerstalling Caravan

U gebruikt uw caravan in de winter op een seizoenplaats voor de wintersport in bijvoorbeeld Oostenrijk of om tijdens de koude wintermaanden lekker te overwinteren in Spanje. U wilt uw caravan dus alleen in de zomermaanden stallen. Dit is uiteraard ook mogelijk. Het tarief is gelijk aan de winterstalling € 47,50 per strekkende meter per periode, ongeacht de breedte van de caravan. Dit tarief geldt van 1 april tot 1 oktober en is inclusief 1x brengen en 1x ophalen. Uw caravan staat gedurende deze periode bij ons binnen in een stallingloods. Wilt u de caravan tussentijds nog eens gebruiken voor bijvoorbeeld een zomervakantie? Dan zal dit in overleg moeten worden afgesproken.

Neem direct contact op via ons contactformulier

Caravenstalling per maand

U heeft uw caravan altijd thuis onder de carport staan, maar gaat deze verbouwen. Of u heeft een caravan gekocht en kunt hem bij familie kwijt maar pas over een paar weken. In dat geval kunt u bij ons ook kiezen voor caravanstalling per maand. Een oplossing voor uw tijdelijke stalling probleem! Voor caravanstalling per maand rekenen wij € 12,50 per strekkende meter per maand, ongeacht de breedte van de caravan. Dit tarief is inclusief onbeperkt halen en terugbrengen, mits u de caravan minimaal 24 uur van te voren reserveert. Het tarief wordt per hele maand bepaald, stalt u dus zes weken, betaalt u voor 2 maanden.

Stallingsregels

  • Uw object wordt uitsluitend voor u klaargezet wanneer u dit minimaal 24 uur van te voren heeft aangegeven via een e-mail naar info@nucamperstalling.nl, telefonisch of via de website.
  • U kunt u object gedurende onze openingstijden altijd terugbrengen, mits dit minimaal één dag van te voren is aangegeven via een e-mail naar info@nucamperstalling.nl, telefonisch of via de website.
  • Gasflessen mogen niet in de camper, (vouw)caravan of boot blijven.
  • Het stallinggeld dient vooraf of contant via pin te worden voldaan.
  • Beëindiging van de stalling dient schriftelijk te worden gemeld.
  • Er vindt geen restitutie van stallinggelden plaats.
  • U stalt voor eigen risico.
  • Is uw object voor de winterperiode opgeborgen dan is het niet mogelijk daarbij te komen of deze uit de stalling te halen voor de afgesproken datum.
  • Voor de wintersporters, graag melden bij het stallen van uw camper of caravan.
  • Wilt u bij het doorgeven van de opdracht om uw object klaar te zetten uw kenteken,datum ophalen, naam, telefoonnummer en type object doorgeveven?

Onze prijzen

In onderstaand tabel vind u onze scherpe prijzen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via de WhatsApp knop of via het formulier aan de rechterkant van deze pagina.

Omschrijving

Prijs

Jaarstalling caravan per strekkende meter

€55,= per jaar

Zomerstalling caravan per strekkende meter

€47,50 per zomerperiode

Winterstalling caravan per strekkende meter

€47,50 per winterperiode

Stalling caravan per maand per strekkende meter

€12,50 per maand

Reserveer uw plek!

Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen contact met u op.

Verstuur